Den perfekte showpakken - Vestlandet

/ Vestlandet

Innholdsmarkedsføring fra Kaiman

– Det blir god stemning med latter, deilig julemat og overnatting.  Hele pakken serveres under samme tak.

Følg Bocca på Facebook


– Med årene har showpakke-konseptet vårt blitt en stor suksess, sier salgs- og markedsansvarlig, Marianne Lundberg.

 En julebordspakke med overnatting koster 1690 kroner per person i dobbeltrom. Uten overnatting blir prisen 1090 kroner.

 – Julebordspakkene går unna, så her er det bare å være tidlig ute, sier Marianne.

Bestill din showpakke her

Perfekt for bedrifter

Hun kan fortelle at flere og flere bedrifter velger å kombinere julebord med show. Da også gjerne med en velkomstdrink i baren og avslutningsvis en runde på nattklubben Feliz. Det er selvsagt fri overgang til nattklubben for julebordsgjestene.

 – Vi kan tilby et utradisjonelt julebord. Å samle de ansatte ved et julebord er bra, men det er enda bedre å kombinere kvelden med et show. Og det beste av alt; hos oss får du alt under samme tak. Du slipper å gå ut i bergensregnet, sier Lundberg.

Les mer om Bocca her

Med årene har showpakke-konseptet vårt blitt en stor suksess

Salgs- og markedsansvarlig hos Bocca, Marianne Lundberg.

Bocca bar har mange sitteplasser utendørs, med varmelamper i taket som gjør at man kan nyte bergensnatten til baren stenger.

Bocca bar har mange sitteplasser utendørs, med varmelamper i taket som gjør at man kan nyte bergensnatten til baren stenger.

Overnatting inkludert

Incity består av Bocca Restaurant, Bocca Bar, Feliz nattklubb, Ole Bull scene og Incity Hotel & Apartements. En showpakke-kveld rundes av med en overnatting på sistnevnte hotell.

– Inkludert i vår største showpakke, er selvsagt overnatting. Vi har 60 leiligheter hvor man kan sove ut etter en hektisk kveld. Et godt tilbud til dem som ikke orker å stå i taxikø eller bruke lang tid på å komme hjem. God hotellfrokost serveres på Bocca, sier Lundberg.

Så nevner hun også  at Kurt Nilsen skal spille julekonsert på Ole Bull Scene 15-22 desember. Her er det enda noen pakker igjen, så det er bare å ta kontakt.

– Vi har et komplette mat-, drikke – og underholdningstilbud under samme tak. Det er bare å ta kontakt så ordner vi det meste, sier Marianne. Her blir det god stemning, deilig pinnekjøtt og mye latter utover høsten! lover hun.

Anne Kat  Hærlands show «Jakten på ærligheten» spilles på Ole Bull Scene fra 31. oktober til 14. desember.

Bestill din showpakke her